A vetőmag feldolgozó üzem

 

Szója-, búza- és árpa vetőmagokat dolgozunk fel a “Delta Seed” nevű zombori vetőmagüzemünkben. Az üzem részére a legjobb termelők szaporítanak magas minőségű nyers vetőmagot, ezekből a tételekből is csak a legmagasabb minőségűel kerülnek be a végső feldolgozási fázisba.

Ez az új üzem 15 évvel ezelőtt készült el, a legmagasabb technológiai szinvonalat képviseli, ennek köszönhetően képesek vagyunk  nagy mennyiségben, homogén magas minőségű Vetőmag kikészítésére.

A szója vetőmagjaink már a feldolgozás során megkapják az oltóanyagot, amely jelentősen megkönnyíti a termelők  munkáját a termőföldön és csökkentve költségeiket és a ráfordított időt.

Jelenlegi silóinkban 6000 tonna tároló kapacitással rendelkezünk, míg síktároló kapacitásunk mintegy  9500 négyzeteméter. A feldolgozó üzemben két külön, egymástól független feldolgozó sor található.

A folyamatos fejlesztéseinknek és a kapacitás bővítésnek köszönhető, hogy a világ legnevesebb márkái által gyártott eszközök, mint Cimbria, Concetti, Premier Tech, Kongskilde működnek üzemünkben.