A Delta Agrar

Delta Agrar egy jól ismert, a hazai piacán vezető szerbiai agráripari vállalat, amely több, mint 20 országba exportálunk, többek között az Európai Unióba-ba, Oroszországba és Dél-kelet Európába. Értékesítésünk meghatározó részét képezik a vetőmagok,  növényvédőszerek, gépek, továbbá kereskedünk mezőgazdasági terményekkel, gyümölcsökkel és zöldségekkel. Az utóbbi időben robbanásszerűen megnövekedett mezőgazdasági forgalmunkban kiemelkedő növekedést és fejlődést mutat a fejlett technológiák transzfere a kalászosok-, gyümölcs és zöldségnövények-, ipari növények termelésébe, és az állattenyésztésbe. A fejlett mezőgazdasági technológiák intenzív adaptációja, a humánerőforrásaink fejlesztése és tudásunk folyamatos fejlesztésén keresztül tartjuk a lépést a világ meghatározó trendjeivel.

Több, mint 970 kollégával együtt vezető szerepünket úgy vagyunk képesek fenntartani, hogy gyorsan adaptájuk a fejlett mezőgazdasággal rendelkező országok legújabb ismereteit és a legújabb technológiáit. A fejlett ismeretek és tudás átadásával járulunk hozzá a mezőgazdaság és a gazdasági élet fejlődéshez.

Folyamatosan fejlesztjük a hazai szójafajtáinkk választékát, “Selsem” márkánk több, mint 30 éve jelen van a piacon. A Vajdaság-I Zomborban található vetőmagüzemünk az egyik legmodernebb a régióban.

0
Piacok az Eu-ban


0
Alkalmazottak szama
0
Ev